понедељак, 25. јун 2018.

Nedeljni Horoskop (25.06-02.07.2018)



U ovu sedmicu ulazimo sa energijom retrogradnog Marsa, ali i punog Meseca u znaku Jarca.
Moguć je pad energije, bezvoljnost, manjak samopouzdanja i produktivnosti.
Sa druge strane, mnogi mogu osetiti  pojačanu nervozu i rastrzanost usled  nekih nepredvidjenih okolnosti ili situacija na koje se nije računalo, a koje nas mogu zateći nepripremljene.
Tokom narednih dana "viša sila" radi svoje, a na nama je da se prilagodimo što bolje umemo.

Fiksni znaci (Bik, Lav, Škorpion, Vodolija) najviše padaju pod uticaj Marsa, ali i kvadrata Venere i Jupitera, pa tokom ove nedelje emotivni odnosi takodje dobijaju na važnosti.
Sa kvadratom ove dve planete vrlo lako ulazimo u stanja preterivanja, ali i nerealnog sagledavanja situacija u kojima se nalazimo .
S obzirom da se radi o Veneri u Lavu i Jupiteru u Škorpionu, glavne teme biće (ne)poverenje, osećaj zapostavljenosti, ali i ljubomore.
Jupiter u ovom slučaju zumira sve one probleme koji su prisutni već neko vreme, signalizirajući na taj način neophodnost da dodjemo do rešenja istih, odnosno do kompromisa.
Lične potrebe i težnje se stavljaju u prvi plan što može doneti nerazumevanje druge strane, a samim tim i moguće konflikte u odnosima.
Oni koji su slobodni, od ovog aspekta mogu očekivati uzbudljive trenutke, susrete koji na prvi pogled obećavaju, ali koji su ipak bez tendencije da potraju u vremenu.

Za kardinalne znake (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) pun Mesec u Jarcu jeste veoma važan, s obzirom da kroz svoje kretanje prvo aktivira retrogradnog Saturna.
Ovaj pun Mesec pokreće teme partnerskih odnosa, emotivnih pitanja i uopšte funkcionisanja u paru.
Saturn u ovom slučaju simboliše sve one prepreke i potencijalne probleme koji nas sputavaju da osetimo zadovoljstvo i mir.
Neophodnost rešavanja "repova prošlosti" sada postaje neminovnost, odnosno jedna od saturnovih prepreka koja nas tera da sve ono što je po nas štetno konačno ostavimo iza sebe.
Sa druge strane, u poslovnim i karijernim pitanjima, pun Mesec može ukazati na promenu, odnosno na bolju opciju koja nam se pruža.
Mnogi će biti suočeni sa bitnim odlukama, izborom da li da ostanu tu gde jesu ili da otvore neka nova vrata i krenu u nešto drugačije.
Kako god bilo, ovaj pun Mesec treba iskoristiti za sumiranje postignutog, preispitivanje ličnih ambicija, ali i realnih mogućnosti.

Što se promenljivih znakova tiče (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), oni su već duže vreme bez pritiska intenzivnih aspekata što im daje blagi predah, ali i mogućnost da svoje ciljeve ostvaraju na način i tempo koji žele.
Ova sedmica promenljivim znacima ne pruža toliko prilika za neke radikalne promene, ali zato donosi mogućnost za stabilizaciju i poboljšanje svega postojećeg.

Нема коментара:

Постави коментар