уторак, 18. фебруар 2020.

Venera u horoskopu muškarcaVenera u svakoj karti predstavlja ženski princip, način na koji volimo i pružamo ljubav. Njeni aspekti i polje u kojem je smeštena pružiće nam više detalja o tome.
Venera je lična planeta i veoma važna u analiziraju psihološke i emotivne strane osobe..
U muškom horoskopu predstavljaće ideal žene kojoj muškarac teži, ljubav koju traži, ali i opis žene koja ga privlači.
Uz analiziranje položaja Venere, njenih aspekata sa drugim planetama, ali i postavke Meseca u karti muškarca, dobijamo sliku njegovih potreba, težnji u odnosima, način na koji zavodi, voli, ali i kako funkcioniše u odnosima.Venera u Ovnu u muškom horoskopu predstavlja pre svega jednu energičnu, konkretnu i otvorenu ženu.
Ona koja bez bojazni preuzima dominantnu ulogu, ne taktizira I direktno stavlja do znanja šta želi i koga želi.
Ovo je žena individualista, jakog samopouzdanja I samosvesnosti.
Ona je temperamentna, jakih i transparentnih emocija, sa težnjom da svoje potrebe jasno iskazuje i dobije ono što želi.
Njen seksipil je naglašen, zrači energijom koja osvaja, za nečiji ukus možda i previše napadna, ali za muškarca sa Venerom u Ovnu, ključna stvar koja ga kod žene privlači, jeste ta da u njoj vidi snažnu želju da ga osvoji.


Venera u Biku iz muškog ugla jeste žena koja je veoma čulna, nežna i delikatna.
Ova Venera je u svom sedištu, pa svakako opisuje emotivno stabilne i žene koje teže ozbiljnim odnosima u kojima mogu imati siguran oslonac.
Takodje, ovo su žene koje odlično balansiraju izmedju uloge domaćice i dame, jer je poznato da je Bik znak hedonizma, pa muškarci sa ovom Venerom pre svega traže ženu koja će umeti da stvori intimne trenutke u dvoje u kojima su piće i hrana glavni stimulansi u zavodjenju.
Takodje, Venera u Biku predstavlja I ženu koja je negovana, koja vodi računa o svom fizičkom izgledu, i koja u sebi ima dozu jake zavodljivosti, ali koja ipak ne koketira direktno.


Za muškarca sa Venerom u Blizancima mentalna kompatibilnost predstavlja ključ savršenog odnosa. Žena koja je komunikativna, otvorena i neposredna je ona koja će mu uvek privući pažnju.
Mora posedovati jak smisao za humor, jer mu je veoma važno da ume da ga nasmeje, da ga zabavi.
Venera u Blizancima je društvena, sa širokim krugom bliskih ljudi, pa ovaj muškarac u ženi traži onu koja će lako prihvatati njegov društveni život, ali isto tako u sebi posedovati jaku želju za kretanjem i čestim promenama.
Flert je za ovog muškarca veoma važan, odnosno komunikacija i priča kao najjači stimulansi.
On o svojoj intimni otvoreno govori, pa to očekuje i od partnerke, pogotovo kroz duge internet prepiske i razmene poruka kao jedan od načina zavodjenja.


Muškarac sa Venerom u Raku traži na prvi pogled mirnu i pasivniji ženu, ali onu koja će jasno stavljati do znanja da se za njega bori i da je uvek tu.
Ovo je I žena koja se čvrsto drži odredjenih principa, najčešće su to moralna i patrijahalna načela koja nosi iz svoje porodice.
Svakako nežna i izuzetno emotivna, čiji je seksipil više prikriven nego direktan.
Muškarcu sa Venerom u Raku je pre svega potrebna žena koja o njemu brine i pruža podršku, koja će umeti svoja osećanja jasno da iskazuje, težeći da sa njim ostvari dublji odnos.
S obzirom da je Rak mesečev znak, glavni stimulans ovom muškarcu jeste ušuškana topla atmosfera, veoma intimna u kojoj će sa svojim izabranicom stvoriti samo njihov romantičan kutak.


Muškarac sa Venerom u Lavu pre svega želi atraktivnu i privlačnu ženu, jakog samopouzdanja koja zrači gde god da se pojavi.
Ovaj muškarac voli da svoj izbor pokaže svima, i koliko god da je sklon ljubomornim ispadima, on ipak traži ženu za kojom će se drugi okrenuti i potajno želeti da je imaju.
Venera u Lavu predstavlja I ženu jakog karaktera, vatrenu koja je vrlo konkretna I direktna, čije zavodjenje nije sramežljivo niti suptilno.
Slično Veneri u Ovnu, ovo je žena koja je spremna i da se takmiči, jer je veoma svesna svojih kvaliteta, ali i svoje pobede.


Venera u Devici u horoskopu muškarca predstavlja sliku žene koja izuzetno vodi računa o sebi, kako o svom izgledu, stilu tako i o načinu života koji vodi.
Muškarac sa Venerom u Devici traži ženu koja je vredna, organizovana i sposobna.
Ona koja će stići da sve obaveze izvršava na vreme, a da pritom za njega uvek bude dostupna i sredjena.
Muškarac sa ovom Venerom traži pažnju, sitnice kojima će ova žena pokazivati svoju naklonost i privrženost, i koja će uvek biti tu za njega.
Venera u Devici, možda i više od one u Ribama gde je egzaltirana, teži idealu I savršenstvu u kome sve funkcioniše skladno, po nekoj ustaljenoj rutini koju ovaj muškarac kreira.


Venera u Vagi u horoskopu muškarca predstavlja ženu koja je dama u svakom smislu te reči.
Od stila oblačenja, ponašanja, vaspitanja pa do lepih manira i učtivosti.
Ovo su žene koje umeju svakoj situaciji adekvatno da odgovore, da budu podrška i ponos muškarcu.
Venera u Vagi može predstavljati I žene koje na pravi pogled mogu delovati nepristupačno, pomalo hladno, jer ovaj muškarac želi da se trudi kako bi ih osvojio, želi da ga žena svojim ponašanjem navede da postupi džentlmenski i sa poštovanjem.
Ukus i mera predstavljaju ključ zavodjenja muškarca sa Venerom u Vagi.


Venera u Škorpionu u muškoj karti predstavlja Vamp ženu, neverovatne energije i harizme.
Za ovog muškarca je najvažnije da oseti hemiju, da ga žena magnetski privuče.
Voli direktne žene koje svojim stavom i ponašanjem nedvosmisleno stavljaju do znanja da ga žele za sebe.
Seksualna energija je ovde ključna, jer to je ono što ovog muškarca privlači, ali i zadržava uz ženu.
Venera u Škorpionu predstavlja žene čije su emocije veoma intenzivne, koje se na sve načine bore za svog muškarca.
Mogu delovati pomalo mračno i opasno, ali muškarac sa ovom Venerom uvek bira jaku ženu, onu koja je spremna da voli istim intenzitetom u svim okolnostima i do kraja.


Venera u Strelcu u karti muškarca predstavlja ženu koja je veoma otvorena, slobodoumna I sklona avanturama.
Za ovog muškarca zavodjenje jeste zabava, jer voli flert i uživa u osvajanju.
Muškarac sa Venerom u Strelcu voli šarmantne žene, koje pored fizičkog izgleda mogu da mu pariraju i intelektualno.
Ključ za ovog muškarca jeste spremnost žene da proba nove stvari, da se sa njim upusti u razne izazove.
Venera u Strelcu je promenljiva, pa ovo jesu I žene koje deluju neuhvatljivo i sa kojima je krajnji ishod neizvestan.
Ovaj muškarac voli vatrene žene, avanturističkog i smelog duha.


Venera u Jarcu u karti muškarca je pre svega jaka i veoma stabilna žena.
Izuzetno samostalna i žena karijerista, ona koja se oslanja samo na sebe i svoje sposobnosti.
Ovaj muškarac voli žene koje nisu lake za osvajanje, koje su čvrstog stava i koje čak na prvi pogled mogu delovati odbojno.
Muška Venera u Jarcu traži ženu koja će mu pružiti oslonac i sigurnost, ona koja nije za kratkotrajnu zabavu i koja ceni prave vrednosti.
Takodje, ovo su žene koje krasi jaka zrelost i životno iskustvo, ona koja konkretno zna šta traži i koliko može da pruži.
Emotivno su veoma stabilne, ali i hladne, njihove emocije su veoma snažne iako neretko imaju poteškoće da ih iskazuju na pravi način.


Venera u Vodoliji u karti muškarca predstavlja opozit onoj u Lavu, pa ovo jesu žene koje su na neki svoj način posebne i jedinstvene.
One koje se ne uklapaju u trendove i kalupe. Venera u Vodoliji je svoja I neobična.
Nekad je to njen lični stil, posao kojim se bavi, način razmišljanja.
Muškarac sa Venerom u Vodoliji traži ženu koja je opuštena, bez tabua I stereotipa, koja je spremna da ga prati svuda i učestvuje u svim njegovim planovima.
Ovaj muškarac pre svega traži prijatelja, pa onda ljubavnicu i ženu, jer mu je veoma važno da dele iste vrednosti i životni stil.
Muškarac sa Venerom u Vodoliji želi da bude osvojen njenom neposrednošću, ali i intelektualnim kvalitetima.

Venera u Ribama u karti muškarca predstavlja ženu koja je magična, šarmantna, ali pre svega enigma.
Ovaj muškarac ne želi da mu je odmah sve dostupno i da ženu lako pročita.
Senzibilitet žene je vrlo bitan, jer muškarac sa Venerom u Ribama traži veoma senzualnu I seksipilnu ženu, ali koja to na neki svoj I suptilan način ume da iznese.
Venera u Ribama su žene koje su veoma emotivne, ali i intuitivne, I koje će umeti da prepoznaju najdublje potrebe i porive muškarca.
Muškarca sa Venerom u Ribama privlače tihe i mirne žene, ali koje u intimnim trenucima jesu odlične ljubavnice.

Нема коментара:

Постави коментар