субота, 31. март 2018.

Astro April

April, za razliku od marta donosi olakšanje i  stišavanje napetosti.
Nakon turbulentne energije Ovna i Jarca, u naredni mesec ulazimo bar malo rasterećenije, što će se konkretno osetiti nakon 15. aprila, odnosno od ponovnog direktnog kretanja Merkura.

Prva nedelja aprila biće i dalje pod jakim uticajem konjukcije Marsa i Saturna, s obzirom da tokom tih dana ovaj aspekt dostiže kulminaciju i svoju egzaktnost.

Napeta energija biće i dalje na snazi, pa je  iniciranje nekih ličnih ili poslovnih planova, razgovora i saradnji, kao i potpisivanje važnih dokumenata bolje ostaviti za sredinu meseca, kada će aspekt Saturna i Marsa da slabi, a Merkur da krene direktnim hodom.

Sa druge strane, ulazak Venere u znak Bika u velikoj meri olakšava i smiruje "zaraćene strane".
Njen uticaj biće veoma važan u rešavanju emotivnih pitanja i onih partnerskih odnosa koji su proteklih sedmica pretrpeli odredjene promene i krize.
Venera će biti u povoljnim aspektima i sa Marsom i sa Saturnom, što donosi priliku da se napeti odnosi smire, a problematične situacije reše i stabilizuju.

Aspekt koji je tokom aprila ključan, jeste ponovni kvadrat Merkura i Saturna, po treći put, ali sada sa potpuno drugačijim uticajem.

Energija njihovog ponovnog aspekta donosi razrešenje, konačan epilog, ali i olakšanje, jer ovog puta, okolnosti koje su iza nas posmatramo hladne glave i smirenih strasti, što nam omogućava da trenutne probleme rešavamo na način koji će za nas biti povoljan, sa jasnim uvidom kojim smerom treba da se krećemo.
Merkur i Saturn predstavljaju susret sa istinom, konkretnim rezultatima prethodnih zalaganja, bilo da jer reč o poslovnim i finansijskim temama ili ličnim i emotivnim pitanjima.

April pruža mogućnost nekog novog početka, nakon teškog perioda koji je iza nas.
Mlad Mesec u Ovnu (16. aprila), biće u jakom aspektu sa Uranom koji uskoro izlazi iz znaka Ovna, signaliziraće i ukazati na neke nove prilike u kojima možemo pronaći sebe i svoj put.

Hrabrost i inicijativa da bi okrenuli nov list, sa Uranom u znaku Bika (od maja), može doneti prekretnice koje ce imati dugoročan uticaj, ali koje sa sobom nose poboljšanje i sigurniju budućnost za kojom tragamo.

Нема коментара:

Постави коментар