понедељак, 1. јануар 2018.

Godišnji horoskop 2018. godine za astrološke znake

                                           
                                             Ovan

Predstojeća 2018. godina za mnoge Ovnove predstavljaće period progresa, uspona, ali i velikih izazova.
Pitanja karijere, ličnih i dugoročnih životnih ciljeva sada postaju prioritet.
Mnogi Ovnovi biće suočeni sa bitnim odlukama koje ce obeleziti višegodišnji period, pre svega u profesionalnom pozivu, ali isto tako i u ličnom životu.
Bitan trenutak u narednoj godini jeste retrogradno kretanje Marsa kroz znak Vodolije (tokom leta), kao i Venerino takodje retro kretanje kroz znak škorpiona jesenjih meseci, kada emotivni život i postojeći odnosi mogu biti podložni velikim promenama.

Mogući su prekidi višegodišnjih odnosa, ponovna spajanja sa osobama koje su obeležile bitan period u prošlosti Ovnova, ali i nova poznanstva koja će imati tendenciju da se u vremenu pretvore u nešto konkretno i veoma stabilno.
Naredna 2018. godina, od Ovnova pre svega zahteva postavljanje prioriteta i pronalaženje balansa izmedju emotivnih potreba i ličnih i karijernih ciljeva.
Sa Saturnom u Jarcu i Jupiterom u Škorpionu, Ovnovi dobijaju lekcije o strpljenju, umerenosti i unutrašnjoj jačini, jer svaki ishitren i impulsivan potez, Ovnove može skupo koštati i uvući u situacije koje ih lako mogu odvesti u pogrešan smer.

Bik

Bikovima naredna godina pre svega donosi akcenat na emotivnom i ljubavnom životu.
Jupiterovo kretanje u Škorpionu kao i Venerino retro kretanje kroz ovaj znak (tokom jeseni) donosi preispitivanje i reviziranje postojećih odnosa.
Mnoge veze pretrpeće odredjene promene kao uslov da bi se održale, dok će mnogi Bikovi na kraju odlučiti da donesu konačne odluke.
Ovaj period predstavlja i šansu da mnogi Bikovi započnu stabilne odnose koji ce se kroz vreme pokazati kao pravi, i oni koji se krunisu brakom i proširenjem porodice.
Poruka godine jeste da se Bikovi oslobode straha od promene, jer ih baš taj jedan korak može deliti od velike sreće i ličnog zadovoljstva.
Sa druge strane, profesionalni i karijerni život može trpeti usled emotivne turbulencije koja će mnogim Bikovima obeležiti veći deo godine.
Sa Saturnom u Jarcu, Bikovi dobijaju jak vetar u ledja da ostvare poslovne planove i željenu finansijsku dobit.
Period retrogradnog kretanja Marsa kroz znak Vodolije (letnji meseci ), mogu doneti nestabilan i krizan period u profesionalnom i poslovnom smislu, kada će se kao rešenje nametnuti ponovno aktiviranje nekih starih poslovnih saradnji ili sistema koji su se u prošlosti pokazali kao funkcionalni.
Letnji period pružiće šansu i da se neki davni planovi i želje konačno realizuju i ostvare na način koji Bikovi očekuju.

Blizanci

Blizanci nakon dve i po godine ulaze u jedan miran i stabilniji period.
Saturn u znaku Strelca je doneo mnogo promena i situacija u kojima su Blizanci bili suočeni sa teškim i kriznim trenucima, pre svega u emotivnim i porodičnim odnosima.
Naredna godina predstavlja period privikavanja i otpočinjanja od nule, gradjenje novih odnosa, ali i stabilizovanje postojećih, pogotovo onih koji su započeti ili koji su pretrpeli odredjene krize i promene u predhodnom periodu.
Sa Saturnom u Jarcu u 8. polju i Jupiterom u 6. akcenat je na sredjivanju svakodnevnog života, rutine ali i životnih navika.
U zavisnosti od ličnog horoskopa, zdravstveno stanje nekih Blizanaca može postati glavna tema, zbog mogucih aktiviranja nekih stanja koja su već duze vreme bila ignorisana i zanemarivana. Prioritet naredne godine jeste uspinjanje i biranje stabilne opcije, bilo da je reč o karijernom pravcu ili emotivnom životu.
Sve one situacije koje je Saturn kroz svoj tranzit doneo ili pak odneo, sada predstavljaju iskustva koja treba prihvatiti, i shodno tome, postaviti nove ciljeve i krenuti u njihova ostvarenja.


Rak

Rakovi pred sobom imaju važnih godinu dana, gde je akcenat na ličnom razvoju, sazrevanju, ali i učenju kroz odnose i partnerstva.
Za mnoge Rakove, prisustvo Saturna u Jarcu (u njihovom opozitnom znaku) može predstavljati teret, koji će doziveti kao prepreku ili problem koji na prvi pogled neće izgledati lako rešiv.
Medjutim, suština Saturnovog tranzita jeste suočavanje sa odredjenim situacijama, u kojima moramo dati maksimum sebe kako bi ih savladali.
Saturn je u Rakovom 7. polju, pa ovo jesu sva ljubavna i bračna pitanja.
Mogući poljuljani odnosi koji već dugo u nazad ne funkcionisu na način na koji bi trebali.
Ali isto tako, ovo je period kada se u život Rakova mogu pojaviti osobe od velike važnosti.
Poznanstva koja sa sobom nose odredjen sudbinski značaj, i mogućnost da odnosi u vremenu traju i budu kvalitetni.
Sa Saturnom u 7. polju, mnogi će se odlučiti na zajednički život i proširenje porodice, dok će drugi biti suočeni sa važnim životnim odlukama.
Poslovna i karijerna situacija može krenuti uzlaznom putanjom, samo u koliko se Rakovi prepuste promenama koje će biti neminovne, ali i neophodne.

Poruka 2018. godine jeste važnost samospoznaje, jačanje emotivne strane koja je za Rakove izuzetno važna. Pokretanje nekih pitanja koja su dugo u nazad bila prikrivana, a koja sada izlaze na površinu, tražeći da se sve situacije i odnosi kristalisu i postave na realne osnove.


Lav

Naredna 2018. godina za mnoge Lavove bice upamćena kao važna, godina koja je donela krucijalne dogadjaje i prekretnice.
Pre svega zbog pozicije Jupitera u Škorpionu u prirodnom 4. polju Lavova, sto primarno donosi aktiviranje pitanja u vezi doma i porodice.
Zbog toga će mnogi sticajem okolnosti promeniti mesto boravka, proširiti porodicu ili uneti bilo kakav vid promene u svoj dom.
Jupiter u Škorpionu takodje može staviti akcenat na jednog od roditelja, odnos sa njim ili njegovo zdravstveno stanje.
Sa druge strane, Lavovi dobijaju zadatak da se pozabave svojim emotivnim životom, da sebi odgovore na neka pitanja u vezi postojećih odnosa i njihove budućnosti.
To ce posebno biti aktivirano tokom leta i perioda retrogradnog Marsa u 7. polju Lavova, sto može doneti turbulentne dogadjaje u ljubavnom životu mnogih.
Test izdržljivosti i snage samog odnosa sa drugim ljudima, moguće konfliktne situacije koje su prouzrokovane dugoročnim emotivnim nezadovoljstvom.
Rešavanje nekih ranijih nesuglasica, Lavovima će dati novu šansu ili da postojeće veze spasavaju ili pak da okrenu nov životni list.
Poruka 2018. godine jeste ona koju Saturn u Jarcu u 6. polju u svojoj primarnoj simbolici nosi, biti spreman na žrtvu, na apsolutno davanje, ali i povinovanje okolnostima i prilikama koje će naredna godina doneti, jer je samo na taj način moguće izbeći pogrešan smer i negativan uticaj predstojećih tranzita.

Devica

Device iza sebe imaju dvogodišnji intenzivan i po mnogo cemu turbulentan period .
Nakon mnogih uspona i padova, 2018. godina donosi smirivanje i stabilizovanje u skoro svim životnim segmentima.
Saturn u Jarcu aktiviraće 5. polje Devica, ovo polje se odnosi na sve one stvari koje volimo, koje nam pričinjavaju zadovoljstvo i koje nas potpuno ispunjavaju, pa sa Saturnovim uticajem glavni savet jeste biti fokusiran i predan onim stvarima u čemu smo najbolji i najproduktivniji.
Težiti svojim ciljevima i vredno raditi na ostvarenju istih.
Ovo polje se vezuje i za ljubavni život, ali i odnos sa decom, pa u zavisnosti od ličnog horoskopa, mnogim Devicama naredna godina može doneti bitne susrete, nova poznanstva koja se mogu pretvoriti u nešto vise, ali isto tako i suočavanje sa prošlošću i onim odnosima koji i dalje nisu definisani na pravi način i bez konkretnog epiloga.
Naredna godina donosi posvećivanje deci, kao i bitan zivotni period za njih.
Takodje, za one Device koje već duže vreme žele da se ostvare u ulozi roditelja, sada je idealan momenat za to.
Jupiter u Škorpionu je u 3. polju Devica, što mnogim devicama može doneti vise aktivnosti, kretanja ali i novih kontakata koji ce se kasnije pokazati kao značajni, bilo da je u pitanju poslovna sfera ili privatan život.
Narednu godinu treba iskoristiti za usavršavanje, rad na onim stvarima koje Devicama pružaju mogućnost da se iskazu i pokazu u čemu su najbolje.

Vaga

Vage spadaju u kardinalne znake, pa samim tim padaju pod direktan uticaj Saturna u Jarcu i njegovu energiju tokom cele naredne godine.
Za Vage 2018. godina predstavlja momenat emotivnog sazrevanja , ali i suočavanja sa odredjenim okolnostima koje su neminovine i na koje ne mogu uticati.
Saturn aktivira 4. polje Vaga, gde će zajedno sa Marsom tokom proleća doneti bitna dešavanja u vezi porodičnih i emotivnih odnosa.
Dogadjaji koji slede imaju svrhu da Vage ojačaju, da ih uvuku u proces promene koje će se na kraju pokazati kao dobre i veoma povoljne, iako na početku situacija možda neće delovati tako.
Ono na čega treba biti fokusiran jesu porodična pitanja, odnosi sa članovima porodice i bračnim partnerom. Izgladiti one odnose koji imaju potencijal da budu stabilni, ali i pustiti sve ono što je davno izgubilo svoj značaj i smisao.
Tokom sledeće godine, finansijska situacija za mnoge Vage biće prioritetna.
Traženje druge opcije i dodatne zarade koja će poboljsati finansije je nesto što Jupiter u Škorpionu u 2. kući potencira. U zavisnosti od ličnog horoskopa i aspekata Jupitera, u tolikoj meri zavisi da li će novac lako pristizati, ili pak Vage naterati na reorganizaciju i promenu dosadašnjeg stila života.

Škorpion


Škorpioni u novu 2018. godinu ulaze sa pozicijom Jupitera u njihovom znaku , što u velikoj meri boji energiju cele godine.
Jupiter će aktivirati neka lična pitanja i dugoročne ciljeve.
Odnosi i emotivne veze u narednoj godini dobijaju prioritet, pa će mnogi Škorpioni definisati svoj ljubavni život i odnos sa partnerom postaviti na visi nivo.
Sa druge strane, oni koji u novu godinu ulaze slobodni, tokom 2018. mogu očekivati poznanstva koja će voditi ka stabilnosti i kvalitetnom odnosu.
Dokle god je Jupiter u njihovom znaku (do novembra 2018.) Škorpioni dobijaju priliku da se ozbiljnije pozabave svojom karijerom i eventualnom promenom profesionalnog poziva.
Letnji meseci i uticaj Marsa u Vodoliji doprinece većoj aktivnosti u poslovnom segmentu, ali isto tako i jačim porivom za promenom dosadašnjeg stila života. Saturn u Jarcu poručuje da je narednih godinu dana period koji iziskuje veću ozbiljnost i rad, ali i posvećenost dugoročnim planovima i strategijama.

Strelac


  Strelcevi nakon Saturnovog prolaska kroz njihov znak i dvogodišnjeg perioda koji je doneo značajne promene, u 2018. godinu ulaze rasterećeni i sa njihovim već dobro poznatim optimizmom.
Godina koja predstoji predstavlja sumiranje svega prethodnog, ali i prihvatanje činjeničnog stanja i promena koje su predhodile.
Sa saturnom u 2. kući, akcenat je na materijalizaciji i konkretizaciji svega što se u prethodne dve i po godine započelo, bilo da je reč o poslovnom ili ličnom segmentu.
Druga kuća predstavlja i finansijsko stanje koje će biti prioritetno za mnoge strelceve, odnosno pronalaženje načina za povećanje prihoda i stabilizacije istog.
Saturn od Strelceva zahteva racionalizaciju i sistematičnost, pogotovo u poslovnom i karijernom smislu, gde će posvećenost i disciplina biti neophodni za postizanje bilo kakvog uspeha i lične satisfakcije.
Sa druge strane, Jupiter u Škorpionu je u 12. polju Strelceva, čija će se energija najviše odraziti na emotivni život ovog znaka.
U zavisnosti od ličnog horoskopa, za neke strelceve naredna godina može doneti intenzivne, ali i tajne odnose, jakih emocija, ali koji ipak neće biti u dovoljnoj meri stabilni da bi opstali u vremenu.
Pitanje emotivnog života postaje pripritetno sa prelaskom Jupitera u njihov znak (novembar 2018. kao i 2019. godina), kada se mogu očekivati bitne promene i dešavanja vezana za odnose i ljubavni život generalno.

Jarac


Sledeca godina jeste Jarčevska, iz razloga što je Saturn u njihovom znaku i što sa druge strane imaju podršku i Jupitera u Škorpionu, ali i Marsa koji ce se tokom proleća kretati kroz njihov znak.
Sada je prilika da se uradi sve ono što se dugo čekalo i praniralo.
Svaki dugogodišnji trud i rad sada pokazuje konkretan rezultat i napredak, pa će mnogi Jarčevi poželeti da urade nešto vise po pitanju svoje karijere i ličnih ciljeva.
Sa Saturnom u 1. polju, period koji sledi zahteva odredjen rad na sebi, jačanje nekih kvaliteta, ali isto tako i učenje o ličnoj iskrenosti i odnosa prema sebi.
Moguća zamka ovakve astro postavke jeste rigidnost i nefleksibilnost, koja se najpre može uočiti u odnosima sa drugima i emotivnim pitanjima.
Ljubavni i porodični odnosi postaju prioritetni, gde će se od Jarčeva zahtevati veća posvećenost i brižnost, odnosno, balansiranje izmedju karijernog i ličnog života.
Za Jarčeve koji su slobodni, naredna godina je veoma značajna, koja moze doneti nove ljude i nove šanse da se ljubavni život definise i započnu kvalitetni odnosi,koji će imatu tendenciju za dugoročnom stabilnošću.

Vodolija


Vodolije u novu 2018. godinu ulaze sa pozicijom Jupitera u njihovom 10. polju, pa će pitanja karijere i lične afirmacije biti primarni fokus.
Mnogim Vodolijama naredna godina donosi mogućnost da poslovne planove realizuju na željeni način, da napreduju i ostvare odredjene uspehe.
U zavisnosti od ličnog horoskopa, nekim Vodolijama karijerni pravac može radikalno promeniti smer, doneti odredjenu neizvesnost i promenu, što takodje povlači finansijsku situaciju koja će pogotovo početkom 2018. godine biti promenljiva.
Sa Saturnom u 12. polju Vodolije, energija godine može delovati pasivno, jer suština ovakve Saturnove pozicije jeste pronalaženje unutrašnjeg mira i životnog pravca kojim Vodolije treba da se usmere u narednom periodu.
Sa druge strane, ljubavni život Vodolija usled predstojećih pomračenja Sunca i Meseca u njihovom znaku, kao i pozicije Marsa tokom leta i jeseni, može doneti turbulentan i intenzivan period u svim medjuljudskim odnosima.
Rešavanje problematičnih situacija iz prošlosti, ponovni susreti sa osobama koje su obelezile odredjen životni period Vodolija, ali i mogućnosti započinjanja novih odnosa koji će po mnogo čemu biti značajni u narednom periodu.

Ribe


Ribe iza sebe, kao i ostali promenljivi znaci imaju veoma turbulentan period, pogotovo u poslovnim i porodičnim pitanjima.
Nova 2018. godina donosi olakšanje, mogućnost stabilizacije i smirivanja.
Jupiter sa pozicijom u Škorpionu pogoduje Ribama kao i Saturn u Jarcu, sto će mnogima doneti nove šanse da se ostvare kako u karijernom smislu, tako i u emotivnom i ličnom životu.
Odnosi koji su usled Saturna u Strelcu pretrpeli odredjene krize, u 2018. godini se stabilizuju i dobijaju novu priliku da se učvrste.
Oni koji su bili suočeni sa važnim odlukama i prekretnicama u emotivnom zivotu, sada okreću nov list, sa kojim dolaze i neke nove prilike i poznanstva koja se u narednom periodu mogu pokazati kao veoma značajna i kvalitetna.
Sa pozicijom Saturna u 11. polju Riba, nova 2018. godina za mnoge može proci poprilično bezbolno, sa pozitivnim i sretnim okolnostima koje će ih pratiti u svim stvarima koje započinju,bilo da se radi o poslu ili ljubavnim odnosima.
Jedini zadatak koje Ribe imaju u novoj godini, jeste da budu hrabre i smele, da ne odustaju od svojih ciljeva i da se bez straha upuste u novo kreiranje svog života

Нема коментара:

Постави коментар