понедељак, 26. фебруар 2018.

NEDELJNI HOROSKOP (25.02-04.03)


OVAN

Trenutni stelijum planeta u znaku Riba nalazi se u prirodnom 12. polju Ovnova, praktično njima iza ledja, što u narednim danima može prouzrokovati pad motivacije i gubljenje fokusa i na taj način najviše uticati na produktivnost i poslovna dešavanja u narednim danima.
Mars je i dalje u Strelcu, što Ovnovima po energiji prija, pa samoinicijative i samopouzdanja neće manjkati, ali problem mogu stvarati usputne okolnosti koje usporavaju i odlažu odredjene poslovne i svakodnevne aktivnosti koje su već isplanirane.
Sa obzirom da je Mars i dalje u kvadratnom aspektu sa Venerom, tenzija i nerazumevanje se pre svega očekuju u medjuljudskim i emotivnim odnosima, što može predstavljati posledicu poljuljanog poverenja i situacija koje još uvek nisu rešene otvorenim razgovorom.
Sa druge strane, svaki impulsivni pristup može stvoriti nepotrebne konflikte, pa je savet biti umeren, ali i strpljiv kako bi se sa drugim ljudima pronašao kompromis i rešenje problema.
Produktivni i povoljni dani za sve aktivnosti jesu sreda i četvrtak, odnosno tranzit Meseca kroz znak Lava, koji treba iskoristiti i za sva emotivna i porodična pitanja.

BIK

Naredna sedmica za mnoge Bikove može biti značajna prvenstveno u poslovnoj i karijernoj sferi.
Stelijum planeta u znaku Riba se trenutno nalazi u 11. polju Bikova, što može predstavljati nove prilike za uspešne poslovne saradnje i partnerstva, šanse koje u narednom periodu mogu doneti konkretne rezultate.
Sa druge strane, Mars u Strelcu koji je trenutno u prirodnom 8. polju ukazuje na moguće veće izdatke i nepredvidjene troškove koji narednih dana mogu postati prioritet i uneti nemir, ukoliko se ne napravi konkretan finansijski plan.
Pun Mesec u Devici koji nas očekuje u petak, za Bikove jeste značajan, jer pokreće njihovo polje emotivnih odnosa, pa je u danima vikenda akcenat na ljubavnim dešavanjima, mogućim novim susretima, ali i rešavanju problematičnih situacija koje već duže vreme utiču na aktuelne odnose.
Povoljni dani su oni koje aktivira pun Mesec, petak i subota, čiju energiju treba koristiti za završavanje kako poslovnih tako i ličnih projekata, ali i posvećivanje veće pažnje partnerskim i porodičnim odnosima.

BLIZANCI

Blizanci su kao promenljiv znak direktno pod uticajem predstojećeg punog Meseca i aktuelnih planeta u znaku Riba, koji u ovom slučaju padaju u 10. polje Blizanaca.
Početak nedelje donosi poprilično konfuznu atmosferu, koja zbog konjukcije Merkura i Neptuna vrlo lako može dovesti do poteškoća i mogućih grešaka u rutinskim i svakodnevnim aktivnostima, pa je poželjno obratiti posebnu pažnju i sve dobro proveriti, kako bi se izbegle eventualne greške u radu.
Komunikacija neće biti na zavidnom nivou, pa su nerazumevanje i protok dezinformacija veoma izvesni.
Krajem sedmice se očekuje konjukcija Merkura i Venere, čija energija može aktivirati pre svega emotivni život i doneti mogućnosti za nove kontakte i susrete, odnosno aktiviranje ljubavnog života.
Uticaj punog Meseca obelezice dane vikenda koje treba iskoristiti za partnerstva, iskazivanje privrženosti i otvaranje u emotivnom smislu.
Povoljni dani za Blizance jesu subota i nedelja koji će pored punog Meseca biti i pod uticajem Venere i Merkura, odnosno pozitivne energije usmerene na medjuljudsku komunikaciju i produbljivanje odnosa.

RAK

Rakovi novu sedmicu dočekuju sa tranzitom Meseca kroz svoj znak, povoljnim mesečevim aspektima ka Veneri i Jupiteru, što omogućava da se poslovni planovi odvijaju sa uspehom i bez većih poteškoća.
Zbog pozicije Marsa u prirodnom 6. polju Rakova, nesuglasice i konflikti su mogući unutar radnog prostora, sa kolegama, ali i nadredjenima, pa je savet izbegavati situacije koje ih mogu uvući u bespotrebne "zategnute" odnose sa drugima, što Rakove može destabilizovati i omesti u resavanju onih stvari koje su sebi postavili kao prioritet za naredne dane.
Emotivni odnosi su stabilni, jer Rakovima prija energija Riba, odnosno Venere i Merkura koji su trenutno u ovom znaku, i koji zajedno sa Jupiterom u Škorpionu donose sklad u odnosima, ali i nove prilike za poznanstva i započinjanje emotivnih veza.
S obzirom na poziciju Sunca, Venere i Merkura u prirodnom 9. polju Rakova, ovaj period treba koristiti i za bilo koji vid edukacije i usavršavanja, kao i za kontakte sa inostranstvom, odnosno putovanja.
Povoljni dani za Rakove su početkom nedelje, ponedeljak i utorak, kada svoju energiju treba usmeriti ka dobroj organizaciji i listi poslovnih i finansijskih prioriteta.

LAV

Lavovi se u narednoj sedmici najviše bave porodičnim i poljuljanim emotivnim odnosima.
Zbog pozicije Marsa u njihovom 5. i Venere u 8. polju, naredni dani donose moguće konflikte u ljubavnim vezama, prouzrokovani nezadovoljstvom i neslaganjem koje Lavove muči već izvesno vreme.
Medjutim, sedmica koja predstoji, ne donosi energiju definitivnih i konačnih odluka, pa je ipak preporučljivo smiriti strasti i izbegavati impulsivnost kao sredstvo kao rešavanja nesuglasica.
Poslovna situacija je bez većih promena, pa ovaj period treba koristiti za planiranje i postavljanje dugoročnih ciljeva, kako bi u skorije vreme krenuli u realizaciju istih.
Povoljni dani za Lavove su utorak i sreda, odnosno tranzit Meseca kroz njihov znak, što treba koristiti kao idealan trenutak za sredjivanje ljubavnog života.

DEVICA

Devica pred sobom ima značajnu sedmicu zbog predstojećeg punog Meseca u ovom znaku.
Nekim Devicama naredni dani mogu doneti situacije koje će iziskivati konačno definisanje ili stavljanje tačke na neke dogadjaje iz prošlosti.
Planete koje su trenutno u znaku Riba, nalaze se u 7. polju partnerstava Devica, i konkretno, ljubavne i poslovne odnose stavljaju kao prioritet.
Trenutna pozicija Merkura, Devicama ne prija, jer unosi konfuziju i poteškoće u realnom sagledavanju okolnosti koje ih okružuju.
Sada je potrebno biti pažljiviji nego inače, ne ubrzati i ne donositi ishitrene zaključke samo na osnovu odredjenih činjenica koje mogu delovati uverljivo.
Značajni dani za Device su četvrtak i petak, dani punog Meseca, čija energija donosi "emotivni detox" , ali i rasvetljavanje nekih nedoumica i neresenih odnosa.

VAGA

Vage u sledeću sedmicu ulaze sa tranzitom Meseca kroz njihovo 10. polje ambicija i dugoročnih ciljeva, pa je poželjno prva dva dana iskoristiti za veću angažovanost i organizaciju poslovnih i finansijskih planova.
Mars u Strelcu povoljno utiče na Vage, jačajući motivaciju i produktivnost, ali može uneti nemir i tenziju u odnose i emotivna partnerstva.
Pozicija Venere u znaku Riba koja će tokom nedelje formirati konjukciju sa Merkurom, za Vage može biti značajna kroz povezivanje sa drugim ljudima i poslovne saradnje.
Kontakti koji se u ovom periodu ostvaruju, konkretan benefit mogu doneti u skorije vreme.
Sa druge strane, ovaj aspekt omogućava pojačan i aktivniji društveni život, koji je u zadnje vreme dosta trpeo, zbog turbulentnijeg perioda, pre svega u emotivnom smislu.
Najaktivniji dani za Vage su ponedeljak, zbog uticaja Meseca u Raku, ali i nedelja kada Mesec započinje svoj nov ciklus u znaku Vage, pružajući idealnu energiju za nove početke.

ŠKORPION

Naredna nedelja donosi pasivniju energiju, koja je aktivirana pozicijom Jupitera u njihovom znaku, pripremajući se za svoju stacionarnu fazu koja predhodi retrogradnosti.
Za mnoge Škorpione , naredni dani mogu doneti subjektivan osećaj da sve stoji u mestu, i da pored svih njihovih napora, odredjene stvari (pogotovo u poslovnoj sferi) ne donose konkretan rezultat.
Pozicija Marsa pruža dovoljno energije, ali zbog predstojećeg kvadrata sa Merkurom, neke okolnosti mogu krenuti u suprotnom pravcu od očekivanog.
Takav sled dogadjaja može doneti frustriranost i stres, a način na koji Škorpioni sebe mogu zaštiti od bilo kakavih negativnih uticaja, jeste njihovo "šesto čulo", odnosno jaka intuitivna strana koju sada treba da koriste.
Povoljni dani su utorak i petak, odnosno uticaj punog Meseca u njihovom 11. polju, koji može ukazati na nove šanse i rešenja za kojima tragaju već dugo.

STRELAC

Strelčevi i u ovu sedmicu ulaze sa energijom Marsa u njihovom znaku.
Predstojeće dane treba koristiti za iniciranje i započinjanje novih poslovnih projekata, kao i svih drugih aktivnosti koje u narednom periodu mogu doneti neki benefit ili finansijsku stabilnost.
Poslovna situacija je povoljna, pa svi planovi i ambicije u narednoj nedelji mogu imati dobar ishod.
Sa druge strane, emotivni život Strelčeva je pod uticajem Merkura u Ribama, kao i njegovog kvadratnog aspekta sa Marsom, što može uneti destabilizaciju i prolaznu krizu u odnose, ukoliko se ne pristupi potpuno otvoreno i transparetno, pogotovo kada je reč o iskazivanju emocija i ličnih potreba.
Aktuelna planetarna postavka u znaku Riba, nalazi se u 4. polju Strelčeva, aktivirajući pitanja doma i odnosa sa članovima porodice.
Takodje, promene životnog prostora i preseljenja su sada veoma moguća, za one koji razmišljaju u tom pravcu.
Povoljni dani za poslovne aktivnosti su gotovo svi radni dani, dok je za ljubavne odnose značajan pun Mesec u petak, kada pokretanje nekih tema koje već dugo vremena predstavljaju teret, može biti značajan korak ka nekom novom početku.

JARAC

Jarčevi već duže vreme prolaze kroz odredjen period u kome osećaju da su spremni za velike promene i značajne korake.
Medjutim, ova sedmica još uvek ne predstavlja pogodan trenutak za iniciranje i pokretanje novih planova, za tako nešto je najbolje sačekati drugu polovinu marta, odnosno konjukciju Marsa i Saturna.
Mars se trenutno nalazi u 12. polju Jarčeva, što mnogi mogu prepoznati kao nagomilavanje jake energije, ali koja je bez konkretnih situacija za delovanje.
Ovo se prvenstveno odnosi na poslovni i karijerni segment koji trenutno stagnira, što je poželjno koristiti za pravljenje poslovne strategije i konkretnih planova za budućnost, kako bi se kasnije, sa Marsom u ovom znaku, krenulo sa aktivnostima i realizacijom.
Ljubavni život je bez većih promena za one koji su u stabilnim odnosima, dok oni slobodni mogu očekivati aktivniju sedmicu koja pruža mogućnost za nove susrete.
Najpovoljniji dani su ponedeljak i petak, koje treba koristiti za što više kretanja i povezivanja sa drugima.

VODOLIJA

Vodolije se u ovoj sedmici najviše bave finansijama i egzistencijalnim pitanjima, s obzirom da se stelijum planeta u znaku Riba, nalazi u 2. polju Vodolija.
Naredni dani pružaju mogućnost dodatne zarade ili dobitka koji nije planiran niti očekivan, ali koji bez konkretnog plana troškova, vrlo lako može brzo i da nestane.
Pravljenje liste prioriteta, sada je više nego neophodno, kako bi se izbegli nepotrebni izdaci.
Fokus je na poslovnom segmentu i poziciji Marsa u 11. polju Vodolija, što je najbolje iskoristiti za povezivanje sa drugim ljudima, iniciranje novih poslovnih saradnji i ideja.

Emotivni i društveni život se u predstojećim danima intenzivira, pa slobodnim pripadnicima ovog znaka donosi i nove susrete koji se u narednom periodu mogu pokazati kao značajni.
Oni u stabilnim odnosima, usled težih aspekata Marsa, mogu biti primorani na odredjene ustupke, kako bi se izbegle konfliktne situacije u partnerstvima.
Najpovoljniji dani su utorak i sreća, odnosno tranzit Meseca kroz znak Lava, što će pogodovati kako poslovnim prilikama, tako i emotivnim odnosima.

RIBE

Ribe i u ovu sedmicu ulaze sa Suncem, Merkurom i Venerom u njihovom znaku, što samim tim donosi pozitivne i povoljne okolnosti u narednim danima.
Šanse koje se sada otvaraju treba koristiti za sredjivanje poslovne situacije, koja sa sobom nosi i poboljšanje finansija u narednom periodu.
Zbog predstojećeg kvadrata Merkura i Marsa, poteškoće se mogu pojaviti u komunikaciji sa drugima, usled prevelikih očekivanja i oslanjanja na druge.
Savet je preuzimanje inicijative i konkretnih koraka kako bi se sve ono željeno ostvarilo na pravi način.

Ribe se trenutno nalaze u povoljnom periodu za emotivne odnose, koji u danima punog Meseca u Devici dobijaju priliku da se stabilizuju i definišu.
Takodje, mogućnost novih poznanstava i susreta je veoma izvesna, pa je savet da se Ribe u narednom periodu više aktiviraju po pitanju društvenog života i povezivanja sa drugima.
Povoljni dani su četvrtak i petak, zbog energije punog Meseca, koji će se najviše odraziti na emotivne odnose i partnerstva.

Нема коментара:

Постави коментар