среда, 13. август 2014.

Venera u Lavu ( od 12 avgusta do 5 septembra )





E pa stigla je i Drama Queen u lavovsko društvo ko je je već neko vreme na okupu u ovom znaku. Pridružila se gala zabavi zajedno sa Jupiterom, Suncem i Merkurom. Malo je kasnila, ali neće joj biti zamereno jer ona je ipak dama i ekskluzivna zvanica.


Naviknuta na ovacije , aplauz i blicanje fotoaparata, jer ona je ta koja privlači pažnju, koja želi da je poželjna i pre svega vidjena.
Veoma prepoznatljiva i uočljiva jer daće sve od sebe da zapadne za oko i da bude primećena.

Skupocenosti na sebi uvek ima, od garderobe, šminke, a pogotovo nakita (obično zlato, jer ono ipak najjače sija), ona želi glamur i raskoš, skromnost ne smatra vrlinom.
Ovde je veoma tanka linija izmedju ukusa i neukusa, jer ume da pretera, na sebe svašta da natrpa pa izgleda kao hodajuća novogodišnja jelka, sve u želji da ne bude neprimetna, pa tako njen stil lako može da zastrani u kič i šund.

Kako god bilo, kada Venera u Lavu prolazi, kada zatalasa svojom bujnom kosom i zasija svojom pojavom, stradaju vratovi, jer nema onog koji neće okrenuti glavu za njom.

Ona je uvek hrabra i smela, žena lavljeg srca. 
Voli sa jakim žarom i strastveno, za svog muškarca će se boriti do kraja. 
Težiće dominaciji, pa ma koliko se nekom činilo da on nju osvaja, ipak će ona biti ta koja svoj ‘’plen’’ hvata. Pa će da ga šeta svuda i pokazuje svima, jer želi da svi vide ko je taj koga ona voli, očekujući naravno, pohvale od svih kako je izabrala najbolje.




U danima kada Venera prolazi kroz znak lava svi ćemo bar malo poželeti da osetimo glamur i život na visokoj nozi. 
Poželećemo da kupimo komad nekog nakita ili garderobe koje već dugo merkamo u izlogu. Zašto ga do sada već nismo kupili? Pa jer je cena glamurozna kao i taj nakit ili garderoba. 
Odvažićemo se i priuštiti sebi to što već dugo želimo, ali nije na odmet dobro razmisliti i izkalkulisati, da se ne desi da novčanik sutradan bude potpuno prazan. 


Izlaziće se u skupe restorane i mesta koja su sinonim za luksuz i visoko društvo. Želećemo da se malo sebi okrenemo, pa možda da budemo i malo egocentrični i udovoljimo sebi…


Venera će uskoro doći do Jupitera, pa eto planiranja odmara, letovanja koja naravno ne mogu biti ni obična ni skromna jer je i Jupiter u lavu, pa nas i on nekako mami da se malo više opustimo i da prestanemo bar na trenutak sa finansijskom matematikom.

Uskoro se bliži drugi rok za upis na fakultete, pa će mnogi slediti ovog Jupitera i odlučivati se za upisivanje prestižnih  fakulteta i onih koji nose neko bitno ime.

Venera je simbol ljubavi i braka, pa će imati ona šta da kaže i na ovu temu, pogotovo oko 27 avgusta kada će ući u jedan ljubavni duel sa Marsom iz Škorpiona.

Biće to fatalan susret za nju, mnogo će da je privuče ovaj Marsonja, pa eto i strasti koje će da pršte na sve strane, ali i moguće ljubomorne scene i napadi posesivnosti jer ovde je reč o borbi za dominaciju i prevlast u odnosu. 
Bilo bi dobro obuzdati se na vreme i smiriti strasti, jer Saturn u Škorpionu je još uvek tu i pomno posmatra sva dešavanja. 

Kada je u bilo kojoj kombinaciji sa Venerom, testira sve veze i odnose.
Traži od nas da se umirimo i malo osamimo kako bi neke odgovore pronašli u sebi i shvatili šta je to što zaista želimo... 


 

Нема коментара:

Постави коментар